Povestea de dragoste dintre mine si Ikea


Da, stiu ca Ikea nu crede in relatiile monogame si ca sunt foarte multi cei indragostiti de ea/el (cine mai stie zilele astea).
Sa incepem cu inceputul….cu vizita anuala la Ikea, cum eu si jumatatea mea (mai buna, ar zice unii) vroiam sa mergem si in Viena(deoarece nu intraseram niciodata in oras), am zis super, fie Ikea Viena. Din vorba-n vorba noi si bunii nostri prieteni fam. H, am ajuns la concluzia ca toti vrem sa mergem la Ikea si la Viena si am stabilit weekend-ul 13-14 august cu 15 inclus….suuuuuper. Sambata, duminica oras luni Ikea, toata lumea ne avertiza: „Luni Sf. Maria, toate sunt inchise”…. „Pffaaa” am raspuns noi. Ce sa ne vezi, pe noi luni dimineata in parcarea goala de la Ikea Viena. O sa va scutesc de amanunte, lucru bun zice Emil: „Avem locuri de parcare unde vrem” „@#@$#%$%$$%”au fost raspunsurile.
Dar, cum mintea mea este in cel putin 100 de locuri in acelasi timp, am zis nu-i nimic, mergem la Bratislava, si aici trebuie sa multumesc Amazon pentru Kindle si finului nostru Cristi (de 8 Martie i-am cumparat un Kindle 3G jumatatii mele, la sfatul lui Cristi). Am cautat pe minunatul device daca exista Ikea la Bratislava (da exista), daca au zi nationala libera pe 15 Aug.(nu au), care ar fi ocolul (90 de km in plus), dupa care am facut acelasi lucru pentru Budapesta (da exista, nu au, fara km in plus).
Am ajuns la Budapesta in minunatul nostru Ikea, de unde am cumparat acest material de care m-am indragostit (da mi se intampla des, sunt o mare dragastoasa) si din care i-am facut Teodorei o pernita si fata pentru o plapumioara.
Intrebarea mea este daca va place si daca n-ati vrea sa-mi mai dati un motiv sa mai vizitez de cateva ori Ikea Budapesta, Bratislava, Viena…..

Lasă un comentariu